Deze website maakt gebruik van cookies.

Bestellen

 

U kunt bij watgoedkoop.nl 24 uur per dag de leukste en goedkoopste artikelen bekijken en bestellen.
Uw bestelling kunt u online plaatsen en afhandelen via het winkelwagentje rechts bovenin uw scherm.

Betalen

Bij het afronden van uw bestelling wordt u gevraagd via de iDeal of Paypal betaalknop af te rekenen.
Wanneer de betaling op een werkdag is voldaan vóór 12.00 uur, dan wordt uw bestelling in de regel tussen 1-5 werkdagen voor het eerst bij u aangeboden.
Alle prijzen van de producten die via watgoedkoop.nl verkocht worden, zijn inclusief BTW en - tenzij anders vermeld - inclusief verzending.

Wat is iDeal?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Wat is Paypal?

PayPal is een wereldwijd betaalsysteem dat particulieren, webwinkels en veilingsites als eBay en Marktplaats gebruiken. Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je je aanmelden met een e-mailadres. Je betaalt met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening (waar je tegoed op plaatst).