Deze website maakt gebruik van cookies.

Himalaya_zoutlam_4ae86119a1ca3.jpg
Himalaya_zoutlam_4ae86119a1ca3.jpg
Himalaya_zoutlam_4ae86119a1ca3.jpg
Himalaya_zoutlam_4ae86119a1ca3.jpg

Zoutlamp Himalaya

zoutlamp, himalaya, zout, luchtkwaliteit
€ 4,95
 

Beschrijving

Betere luchtkwaliteit en sfeer door Himalaya zoutlamp.

Unieke Himalaya zoutlamp, deze prachtige lamp is van 100% kwaliteit Himalaya zout en geeft een zeer mild en sfeervol licht.
Maar bovendien produceert deze lamp, zolang het licht brandt, negatieve ionen die de kwaliteit van de lucht verbeteren doordat ze instabiele moleculen in de lucht die stof en vuil aantrekken, neutraliseren.
Negatieve ionen hebben een zuiverende invloed, want ze neutraliseren positief geladen ionen, waardoor verontreinigingen (stof, bacteriën, rook enz) neerslaan. Hierdoor verfrist de lucht en wordt de luchtkwaliteit verbetert richting het niveau van de lucht in de ongerepte natuur of de verfrissende lucht, die we inademen aan zee, na een onweer, in een bos of bij een waterval. Binnenshuis kan deze Himalayalamp als ionisator de natuur een handje helpen. De vervuiling slaat neer. De lucht wordt gezuiverd.

Elke lamp is uniek. Elke Himalaya Zoutlamp is een uniek stukje natuur met steeds een ander profiel qua structuur, lichtopbrengst en kleur ofschoon ze alle een mooie warme oranjeachtige kleur geven en een heel subtiel warm licht. Ideaal als bijverlichting in een woonkamer of praktijkruimte maar ook zeer geschikt in de kinderkamer als kinderen bang zijn in het donker of als constante lucht- verbeteraar.
Een teveel aan positieve ionen, veroorzaakt door o.a. beeldschermen en andere elektronische apparaten, kan lusteloosheid en depressiviteit tot gevolg hebben. Dit verschijnsel kan tegengegaan worden door een hoge concentratie aan negatieve ionen.

Omdat de lamp passief is en niet wordt aangedreven door een fan, is de radius van de negatieve ionen output gelimiteerd. Deze lamp is sterk therapeutisch tot een radius tot ± 1.53 mtr. Daarbuiten gaat het therapeutisch effect snel naar beneden. Omdat negatieve ionen hoge energie `pakketjes` zijn, kunnen deze wel een afstand van meerdere meters bereiken. De lamp is alleen effectief voor de ruimte waarin hij zich bevindt. Op ebbenhouten voet.
Wordt geleverd met 15 watt lampje, snoer en tuimelschakelaartje, werkt op 220 volt. GEWICHT: ± 4 kilo.
HOOGTE: 22cm. (8.5")

Uitverkocht